Roparun Team 111 Golfdag

Golfdag

Geachte relatie,

Het Roparun Team 111 Daamen & van Sluis – De Kennissenclub organiseert op maandag 22 mei 2017 de 4e Roparun Team 111 GOLFDAG. Deze golfdag wordt georganiseerd om geld in te zamelen voor de Stichting Roparun die een zo goed en comfortabel mogelijke verzorging voor mensen met kanker wil realiseren. Haar motto is dan ook: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Om uw geheugen nog even op te frissen. De Roparun is een estafetteloop van 530 kilometer van Parijs naar Rotterdam waarbij mensen in teamverband een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Een Roparun-team bestaat uit maximaal acht lopers die dus ieder gemiddeld zo’n 65 kilometer lopen oftewel meer dan 1 marathon. Daarnaast bestaat een team uit fietsers en een aantal mensen in de begeleiding, denk hierbij aan chauffeurs, verzorgers, cateraars en wegkapiteins. Teams zijn zelf verantwoordelijk voor de invulling van deze taken.

Het uiteindelijke doel is het ophalen van zoveel mogelijk geld voor de palliatieve zorg voor mensen met kanker. Het jaar 2016 kon Team 111 ca € 17.000 doneren aan de Stichting Roparun. Vorig jaar was dat ca. € 15.000. Ons streven is uiteraard om dit bedrag dit jaar te overtreffen. Om dit te realiseren hebben we uw hulp weer hard nodig.

Daarom dus op maandag 22 mei 2017 de 4e Roparun Team 111 Golfdag. Het evenement zal plaats vinden op de locatie

Golf & Country Club Capelle aan den IJssel

‘s-Gravenweg 311

2905 LB CAPELLE aan den IJSSEL

Tel: 010-4422485

Website: www.golfclubcapelle.nl

Tijdens deze geheel verzorgde golfdag kunt u als flight van vier personen het goede doel steunen. De kosten bedragen € 750 per flight. In deze uitnodiging treft u alle informatie aan over de Roparun Team 111 Golfdag. Wij hopen u maandag 23 mei 2016 te mogen verwelkomen.

Deze 3e editie  Roparun Team 111 Golfdag is mede mogelijk gemaakt dankzij de steun van onze partners:

    naamloos3     imagesUJG9W6JZ   

Inhoud Programma

Onderstaand treft u een volledig overzicht aan van het dagprogramma van deze golfdag.

Eventuele wijzigingen in het programma zullen u op de dag zelf worden gemeld.

vanaf 10.30 uur - aankomst en ontvangst, -Koffie en thee, -melden bij wedstrijdtafel

11.15 uur - welkomstwoord

12.00 uur - start wedstrijd

16.30 uur - binnenkomst flights

18.30 uur - buffet

Ca. 21.00 uur - einde programma

Inwendige mens

Natuurlijk wordt ook in ruim voldoende mate aandacht besteed aan de inwendige mens. De gehele dag zal de heer Boudewijn Lefebvre van Restaurant Country Club 019 ons verwennen. Ten eerste zal er na aanmelding een snoeperij zijn. U krijgt voor de start een lunch of neemt een lunchpakket mee de baan in en tijdens de wedstrijd zal er tevens baancatering zijn, zodat u uw spel niet hoeft te onderbreken. Bij binnenkomst zijn er drankjes met snacks en tenslotte zal er een heerlijk buffet worden geserveerd in het clubhuis.

De wedstijd

De wedstrijd is op basis van Texas Scramble Strokeplay en dus zullen de deelnemers aan de wedstrijd in groepen van 4 personen starten op de 18 holes van deze prachtige baan. Ook de ‘longest drive’ en de ‘neary’ voor zowel dames als heren staat op het spel.

Deelnemers/sters aan de wedstrijd dienen bij voorkeur te beschikken over een officiële handicap of een geldig NGF-golfvaardigheidsbewijs. Deelname is ook mogelijk indien men voldoende vaardig is.

Aanmelding

Wilt u het goede doel steunen en deze dag aanwezig zijn dan kunt u zich aanmelden middels een email aan de organisatie (gabma@daasluis.nl), met uw (firma-)naam en telefoonnummer. Er wordt dan met u contact opgenomen om de details vast te leggen zoals namen deelnemers, handicap, etc. U ontvangt vervolgens een bevestiging van uw deelname.

Tenslotte

Kortom een zeer gezellige en sportieve dag voor de echte golfliefhebber, maar vooral een dag waarbij dankzij uw deelname het goede doel wordt gesteund.

Met vriendelijke groet,

Gert Abma

namens het bestuur Stichting Daamen & van Sluis – De Kennissenclub

Roparun Team 111

 

Geef een reactie