Vrienden van Team 111

Beste Vrienden,

Zoals wellicht bekend doet Team 111 Daamen & van Sluis | De Kennissenclub (www.team111.nl) mee aan de ROPARUN, een jaarlijkse estafetteloop van ca 540 km van Parijs naar Rotterdam tijdens het Pinksterweekend. In mei 2016 wordt de 25e Roparun gelopen en is het de 4e keer dat Team 111 meedoet met een team van25 mensen zijnde lopers, fietsers, catering, fysiotherapeuten en chauffeurs. We doen mee aan deze loop om geld in te zamelen voor de Stichting Roparun (www.roparun.nl) onder het motto “Trachten leven toe te voegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”

Omdat HET doel is om zoveel mogelijk geld in te zamelen en wij in de afgelopen jaren geconstateerd hebben dat er veel mensen zijn die onze inspanningen waarderen, komen wij nu met DE VRIENDEN VAN TEAM 111!!!

Team 111 is daarom begonnen om zoveel mogelijk Vrienden te vinden die onze inspanning met € 50,- willen ondersteunen.

Wat krijg je daarvoor terug?
1. Naamsvermelding op de site www.team111.nl bij de VRIENDEN van TEAM 111
2. Een toegangskaart voor het Roparunfeest op zaterdag 9 april 2016, aanvang 20 u, locatie CVV Zwervers te Capelle aan den IJssel
3. Vier consumptiemunten op het Roparunfeest
4. Twee Roparun loten

Hopelijk kunnen we op je bijdrage rekenen. Schrijf je dus in via een reply op deze email, geef aan dat je Vriend wil zijn en vermeld je naam zoals je die op de site wilt hebben.

Je bijdrage van € 50,- kun je storten ten name van:

Daamen & van Sluis | De Kennissenclub op rek. NL52ABNA0566067374 onder vermelding van: Vriend 2016 Team 111 .

Namens het hele team wil ik je hartelijk bedanken voor je steun want met de steun van zoveel mogelijk VRIENDEN wordt de opbrengst voor het goede doel maximaal !!!

Geef een reactie